Afdrukken
Diploma: Uefa B - TC II
Provincie / Regio: Antwerpen
Leeftijdscategorie: 1ste elftal
Functie: Hoofdcoach
Sportief CV: Download bestand

Informatie

Zowel binnen mijn werk- vakgebied als privé vind ik het belangrijk dat ik gemaakte afspraken nakom. Ik ben een gedreven persoon die gericht is op het proces en op het resultaat. Ik werk graag samen met mijn collega's en spelers naar een bepaald doel toe en heb plezier in het regelen, plannen, organiseren en coördineren van de werkzaamheden. Door rekening te houden met de kennis en vaardigheden van mijn collega's en spelers zorg ik voor een effectieve en efficiënte manier van werken. Als persoon ben ik open en eerlijk, vrolijk, ambitieus, gedreven en benader anderen met een positieve instelling. Ik ben kritisch op mijn eigen prestaties, zowel op rendement als kwaliteit.
Voetbal gegevens:
Opleidingen Diploma: UEFA B / Diploma Talenscout KBVB / Diploma scout Henk Grim / attest Cruyfferiaanse voetbaltechnieken / attest cursus groei en maturiteit / cursus Bielsa.


Trainerscarrière Voetbal:
Momenteel ben ik aan mijn 11de seizoen als trainer bezig.
De eerste 6 jaar bij K.SK. Heist (U8,U9,U13,U14 en U16Nat), 1 seizoen Betekom (coördinator onderbouw en U17prov), 3 seizoenen KFC Duffel (U17prov & Nat Beloften + individuele training middenbouw). Momenteel ben ik trainer van het eerste elftal van SK Rita Berlaar.
Ik ben ook lid van Westel magic school en camp.

Contact

Om de contactgegevens te bekijken gelieve in te loggen of te registreren
nopic